Prime Minister's Office
Grand welcome as PM Modi arrives in Bengaluru after productive trip to South Africa & Greece
26 AUG 2023 10:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi landed at Bengaluru after his four day visit to South Africa and Greece, today. The Prime Minister participated in the BRICS Summit in South Africa and later visited Greece. The Prime Minister had various bilateral meetings and meetings with local thought leaders. He also met with the vibrant Indian communities in both the countries. The Prime Minister who had witnessed the landing of Chandrayaan-3 Moon Lander via VC landed in Bengaluru to interact with the ISRO team later.
PM Modi who was given a warm welcome outside HAL Airport started his address to the gathered citizens with Jai Jawan, Jai Kisan and added Jai Vigyan, Jai Anusandhan. Shri Modi said that he witnessed the same enthusiasm in South Africa and Greece over India's momentous success.
Expressing his eagerness to be with the ISRO team,The Prime said that he had decided to come to Bengaluru first on his return. The Prime Minister thanked the Governor, Chief Minister and the Deputy Chief Minister for their cooperation regarding his request for not taking troubles related to the protocol.
The Prime Minister thanked everyone for the welcome and noted the enthusiasm among the gathered citizens and proceeded to ISRO to be among the Chandrayaan team in a roadshow.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খা অফ্রিকা অমসুং গ্রীসতা চৎখিবা মহৈ ফংলবা খোঙচৎকী মতুংদা পি.এম. মোদীনা বেঙ্গলুরুদা থুংখিবদা মহাকপু তরাম্না ওকখ্রে
26 AUG 2023 10:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি খা অফ্রিকা অমসুং গ্রীসতা চৎলুবা মহাক্কী নুমিৎ মরিনিগী খোঙচৎ মতুংদা বেঙ্গলুরুদা থুংখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা খা অফ্রিকাদা BRICS সম্মিৎতা শরুক য়াখি অমসুং মতুংদা গ্রীসতা চৎখি। প্রধান মন্ত্রীনা বাইলেতরেল মীফম অমসুং লৈবাক অসিগী ৱাখল লৈবা লুচিংবশিংগা লোয়ননা মীফম কয়ামরুম পাঙথোকখি। মহাক্না লৈবাক অনিমক্কী য়াম্লবা ইন্দিয়ন কম্ম্যুনিতীশিংগসু উন্নখি। VCগী থোংদা চন্দ্রয়ান-3 মুন লেন্দরনা লেন্দিং তৌবা য়েংখিবা প্রধান মন্ত্রীনা ISRO তীমগা ৱারী শানবা বেঙ্গলুরুদা থুংখি।
HAL এয়রপোর্তকী মপান্দা তরাম্না ওকখিবা পি.এম. মোদীনা তিল্লিবা মীয়ামদা জয় জৱান, জয় কিসান হায়না ফোঙদোক্লদুনা ৱা ঙাংবা হৌখি অমসুং মতুংদা জয় বিজ্ঞান, জয় অনুসন্ধন হায়না মখা তাখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক্না ভারতকী অচৌবা মাইপাকপা অসিগী হরাও নুংঙাইবা অদু খা অফ্রিকা অমসুং গ্রীসতসু উবা ফংখি।
ISRO তীমগা উনবা পাম্বা অদু ফোঙদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মহাক্না হল্লকপগা অহানবদা বেঙ্গলুরুদা চৎনবা ৱারেপ লৌখি। প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্যপাল, মুখ্য মন্ত্রী অমসুং উপ মুখ্য মন্ত্রীনা প্রোতোকোলগা মরী লৈনবা খুদোংচাদবশিং থোকহনদনবা মহাক্না হায়খিবগী মতাংদা মখোয়না কোওপরেসন পীরকখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমকপু তরাম্না ওকপীরম্বগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং তিল্লিবা মীয়াম্না হরাও নুংঙাইবা পোক্লিবা অদু খঙই হায়খি অমসুং রোদশো অমদা চন্দ্রয়ান তীমগা পুল্লুনবগীদমক ISROদা চৎখি।