Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to the freedom fighters who took part in the Quit India Movement
09 AUG 2023 11:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to the freedom fighters who took part in the Quit India Movement. Shri Modi said that under the leadership of Gandhi Ji, Quit India Movement played a major role in freeing India from colonial rule. Shri Modi also shared his thought through a video message on this occasion.
In a tweet, the Prime Minister said;
“Tributes to the greats who took part in the Quit India Movement. Under the leadership of Gandhi Ji, this Movement played a major role in freeing India from colonial rule. Today, India is saying in one voice:
Corruption Quit India.
Dynasty Quit India.
Appeasement Quit India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত থাদোকউ ইহৌদা শরুক য়াখিবা নিংতম লান্মীশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্বা উৎখ্রে
09 AUG 2023 11:50AM by PIB Imphal
ভারত থাদোকউ ইহৌদা শরুক য়াখিবা নিংতম লান্মীশিংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্বা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি গান্ধীজিগী লমজিং মখাদা, লোয়লম লৈঙাক্তগী ভারত মনিং তম্বদা ভারত থাদোকউ ইহৌনা অচৌবা থৌদাং অমা লৌখি। থৌরম অসিদা মহাক্কী ভিদিও মেসেজ অমগী খুৎথাংদা শ্রী মোদীনা মহাক্কী ৱাখল্লোন ফোঙদোকখি।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
ভারত থাদোকউ ইহৌদা শরুক য়াখিবা অথৌবশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। গান্ধীজিগী লমজিং মখাদা, লোয়লম লৈঙাক্তগী ভারত মনিং তম্বদা ভারত থাদোকউ ইহৌনা অচৌবা থৌদাং অমা লৌখি। ঙসিদি, খোঞ্জেল অমদা ভারতনা হায়রি:
শেঞ্জা-থুমজা লৈতবা ভারত।
শাগৈগী রাজনিতি লৈতবা ভারত।
পেনহনবা লৈতবা ভারত”।