Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with the Grand Cross of the Legion of Honour
13 JUL 2023 11:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi was conferred with the Grand Cross of the Legion of Honour, France's highest award today by H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of the Republic of France.
Prime Minister thanked President Macron for this singular honour on behalf of the people of India.
The award ceremony took place at the Elysee Palace in Paris.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা গ্রান্দ ক্রোস ওফ দি লীজন ওফ ওনর পীদুনা ইকায় খুম্নখ্রে
13 JUL 2023 11:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মফমদা ফ্রান্স লৈবাক্কী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী ইমানুএল মেক্রোন্না ফ্রান্সকী খ্বাইদগী থাক ৱাংবা ইকায় খুম্নবগী মনা, গ্রান্দ ক্রোস ওফ দি লীজন ওফ ওনর পীদুনা ইকায় খুম্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি মেক্রোনবু মসিগুম্বা ইকায় খুম্নবা অসিগীদমক্তা ভারতকী মহুৎ শিন্দুনা থাগৎপা ফোংদোকখি।
মনা পীবগী থৌরম অসি পেরিসকী ইলাইস পেলেস্তা পাংথোকখিবনি।