প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক গ্ৰেণ্ড ক্ৰছ অৱ দ্য লিজিয়ন অৱ অনাৰ সন্মানেৰে সন্মানিত কৰা হয়
13 JUL 2023 11:55PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীক ফ্ৰান্সৰ সৰ্বোচ্চ বঁটা গ্ৰেণ্ড ক্ৰছ অৱ দ্য লিজিয়ন অৱ অনাৰ বঁটা প্ৰদান কৰে ফ্ৰান্স ৰিপাব্লিকৰ ৰাষ্ট্ৰপতি মহামহিম ইমানুৱেল মেক্ৰনে।
এই বিশিষ্ট সন্মানৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতবাসীৰ হৈ ৰাষ্ট্ৰপতি মেক্ৰনক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
পেৰিছৰ এলিচি পেলেচত অনুষ্ঠিত হয় এই বঁটা প্ৰদান অনুষ্ঠান।

Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with the Grand Cross of the Legion of Honour
13 JUL 2023 11:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi was conferred with the Grand Cross of the Legion of Honour, France's highest award today by H.E. Mr. Emmanuel Macron, President of the Republic of France.
Prime Minister thanked President Macron for this singular honour on behalf of the people of India.
The award ceremony took place at the Elysee Palace in Paris.