Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the Prime Minister of the Republic of France
13 JUL 2023 10:54PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Ms. Elisabeth Borne, Prime Minister of France on 13 July 2023.
The leaders discussed furthering cooperation in various areas such as economic and trade, energy, environment, education, mobility, railways, digital public infrastructure, museology and people to people ties.
Both sides reiterated their desire to further deepen the multifaceted cooperation between India and France.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ফ্রান্স লৈবাক্কী প্রধান মন্ত্রীগা উন্নখ্রে
13 JUL 2023 10:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রান্সকী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. মিস ইলিজাবেথ বোর্নগা জুলাই 13, 2023দা উন্নখ্রে।
লুচিংবশিংনা শেন্মিৎলোন অমসুং লল্লোন ইতিক, ইনর্জী, ইনভাইরনমেন্ত, এজুকেসন, মোবিলিতী, রেলৱে, দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, ম্যুজিওলোজী অমসুং পীপল-তু-পীপল মরীগুম্বা তোঙান-তোঙানবা হীরম কয়াগী মতাংদা ৱারী শাখি।
নাকল অনিমক্না ভারত অমসুং ফ্রান্সকী মরক্তা লৈরিবা হীরম য়াম্বা মরীবু হেন্না মরা চেৎশিলহনবা পাম্লি।