Prime Minister's Office
PM shares article by Union Minister for Health and Family Welfare Dr Mansukh Mandaviya
05 JUL 2023 12:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article by Union Minister for Health and Family Welfare Dr Mansukh Mandaviya on significantly increasing the investment in healthcare and improving India's overall healthcare landscape by reaching the last mile.
The Prime Minister’s Office tweeted:
“Union Health Minister Dr Mansukh Mandaviya elaborates how Government of India is providing affordable and accessible quality healthcare to the country’s most vulnerable and last-mile population.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হেল্থ অমসুং ফেমিল ৱেলফিয়ারগী য়ুনিয়ন মিনিস্ত দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা ইবা আর্তিকল প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
05 JUL 2023 12:58PM by PIB Imphal
অনা-লায়য়েংগী থবকশিংদা শেন থাদবা হেনগৎলকপা অমসুং মনুং হুঞ্জিনবা মফমশিং ফাওবদা খুদোংচাবা ফংদুনা ভারতকী অনা-লায়য়েংগী ফিবম ফগৎলকপগী মতাংদা হেল্থ অমসুং ফেমিল ৱেলফিয়ারগী য়ুনিয়ন মিনিস্ত দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“ লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী লায়রবশিং অমসুং মনুং হুঞ্জিনবা মফমদা কমদৌনা ভারত সরকারনা মমল হোংবা অমসুং মগুন লৈবা অনা-লায়য়েংগী খুদোংচাবশিং ফংহনবগে হায়না হেল্থ অমসুং ফেমিল ৱেলফিয়ারগী য়ুনিয়ন মিনিস্ত দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়ানা শন্দোক্না তাক্লি”।