Prime Minister's Office
PM meets the the Board and key leadership of Goldman Sachs
28 JUN 2023 9:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the the Board and key leadership of Goldman Sachs.
The Prime Minister tweeted :
"Had a fruitful discussion with the members of the Board and key leadership of @GoldmanSachs. Highlighted India's vast potential for growth, fuelled by recent reforms and a conducive business environment. Also spoke of how India's offers several opportunities for global firms."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ଗୋଲ୍ଡମ୍ୟାନ ସାକ୍ସର ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ମଣ୍ଡଳୀ ଓ ପ୍ରମୁଖ ଅଧିକାରୀ
29 JUN 2023 10:22AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଗୋଲ୍ଡମ୍ୟାନ ସାକ୍ସର ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ମଣ୍ଡଳୀ ଓ ପ୍ରମୁଖ ଅଧିକାରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“@GoldmanSachsର ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ମଣ୍ଡଳୀ ଓ ପ୍ରମୁଖ ଅଧିକାରୀଙ୍କ ସହ ସଫଳ ଆଲୋଚନା ହେଲା । ନିକଟରେ ହୋଇଥିବା ସଂସ୍କାର ଓ ବାଣିଜ୍ୟ ଅନୁକୂଳ ବାତାବରଣ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରେରିତ ଭାରତର ବିକାଶର ଅପାର ସମ୍ଭାବନାଗୁଡିକୁ ରେଖାଙ୍କିତ କଲି । ଏହାସହିତ ଆନ୍ତର୍ଜାତିକ କମ୍ପାନୀଗୁଡିକ ପାଇଁ ଭାରତ କିପରି ବହୁ ସୁଯୋଗ ପ୍ରଦାନ କରେ ସେ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲୋଚନା କଲି ।”