Prime Minister's Office
PM meets the the Board and key leadership of Goldman Sachs
28 JUN 2023 9:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the the Board and key leadership of Goldman Sachs.
The Prime Minister tweeted :
"Had a fruitful discussion with the members of the Board and key leadership of @GoldmanSachs. Highlighted India's vast potential for growth, fuelled by recent reforms and a conducive business environment. Also spoke of how India's offers several opportunities for global firms."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গোল্দমেন সচকী বোর্দ অমদি মরুওইবা লুচিংবশিং উনখ্রে
28 JUN 2023 9:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গোল্দমেন সচকী বোর্দ অমদি মরুওইবা লুচিংবশিং উনখ্রে।.
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“@GoldmanSachs কী বোর্দ মেম্বরশিং অমদি মরুওইবা লুচিংবশিংগা মহৈ য়ানবা মওংদা খন্ন-নৈনরুরে। হন্দক্তা পুরকখিবা রিফোর্মশিং অমদি বিজিনেসকা চুনবা এনভাইরনমেন্তনা মরম ওইরগা ভারত্তা লৈরিবা খুমাং চাওশিন্নবগী পাক চাউরবা মতিংগী মতাঙদা ৱাফম কয়া ফোঙদোক্লম্মি। অদুগা ভারতনা মালেমগী ওইবা ফর্মশিংগীদমক পীরিবা য়াম্লবা খুদোংচাবশিংগী মতাঙদসু হায়রম্লে।”