প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গোল্ডমেন চেক্সৰ ব’ৰ্ড আৰু শীৰ্ষ নেতৃবৰ্গক সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 JUN 2023 9:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গোল্ডমেন চেক্সৰ ব’ৰ্ড আৰু শীৰ্ষ নেতৃবৰ্গক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয় :
"ব'ৰ্ডৰ সদস্য আৰু @GoldmanSachs ৰ মূল নেতৃবৰ্গৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ বৈঠকত মিলিত হ’লো। শেহতীয়া সংস্কাৰ আৰু অনুকূল বাণিজ্যিক পৰিৱেশৰ দ্বাৰা ইন্ধন যোগোৱা ভাৰতৰ বিকাশৰ বিশাল সম্ভাৱনাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰিলোঁ। লগতে ভাৰতে কেনেকৈ বিশ্বব্যাপী প্ৰতিষ্ঠানসমূহৰ বাবে কেইবাটাও সুযোগ প্ৰদান কৰিব পাৰে সেই বিষয়েও আলোচনা কৰিলো।"

Prime Minister's Office
PM meets the the Board and key leadership of Goldman Sachs
28 JUN 2023 9:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the the Board and key leadership of Goldman Sachs.
The Prime Minister tweeted :
"Had a fruitful discussion with the members of the Board and key leadership of @GoldmanSachs. Highlighted India's vast potential for growth, fuelled by recent reforms and a conducive business environment. Also spoke of how India's offers several opportunities for global firms."