Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with David L. Calhoun, President and CEO of Boeing
24 JUN 2023 7:21AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President and CEO of Boeing, Mr. David L. Calhoun on June 23, 2023 in Washington DC.
Prime Minister and Mr. Calhoun discussed Boeing’s greater presence in the aviation sector in India, including in the domain of Maintenance, Repair and Overhaul (MRO) of aircrafts. Prime Minister also invited Boeing to invest in the Space manufacturing sector in India.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବୋଇଂ ଅଧ୍ୟକ୍ଷ ତଥା ସିଇଓ ଡେଭିଡ୍ ଏଲ୍‌. କାଲହୋନଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 JUN 2023 7:21AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୩ ଜୁନ୍ ୨୩ରେ ୱାଶିଂଟନ୍ ଡିସିରେ ବୋଇଂର ଅଧ୍ୟକ୍ଷ ତଥା ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଡେଭିଡ୍ ଏଲ୍ କାଲହୋନଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଭାରତରେ ବିମାନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ବୋଇଂର ବ୍ୟାପକ ଉପଲବ୍ଧତା ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏବଂ କାଲହୋନ ଚର୍ଚ୍ଚା କରିଥିଲେ, ଯେଉଁଥିରେ ବିମାନର ରକ୍ଷଣାବେକ୍ଷଣ, ମରାମତି, ଓଭରହଲ୍ (ଏମଆରଓ) ଆଦି ସାମିଲ ଥିଲା । ଭାରତରେ ମହାକାଶ ଗବେଷଣା ଉପକରଣ ଉତ୍ପାଦନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ନିବେଶ କରିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବୋଇଂକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଥିଲେ ।