Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with David L. Calhoun, President and CEO of Boeing
24 JUN 2023 7:21AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President and CEO of Boeing, Mr. David L. Calhoun on June 23, 2023 in Washington DC.
Prime Minister and Mr. Calhoun discussed Boeing’s greater presence in the aviation sector in India, including in the domain of Maintenance, Repair and Overhaul (MRO) of aircrafts. Prime Minister also invited Boeing to invest in the Space manufacturing sector in India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বোইংগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও দেবিদ এল. কোলহাউন উনখ্রে
24 JUN 2023 7:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৩, ২০২৩দা ৱাশিংতন দি.সিদা বোইংগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও দেবিদ এল. কোলহাউন উনখ্রে।
এয়রক্রাফশিং মেন্তেনেন্স, রিপিয়ার অমসুং ওভরহোল (এম আর ও) গী থবকশিং য়াওনা ভারত্তা এভিএসন সেক্তরদা বোইংনা হেন্না শরুক য়ানবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী অমসুং কোলহাউন্না ৱা খন্নখি। ভারত্তা স্পেস মেনুফেকচরশিং সেক্তরদা শেন থাদনবা প্রধান মন্ত্রীনা বোইংদা খঙহনখি।