প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ব’য়িঙৰ অধ্যক্ষ তথা মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া ডেভিদ এল কেলহাউনৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বৈঠক
24 JUN 2023 7:21AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ ২৩ জুনত ৱাশ্বিংটন ডি চিত বয়িঙৰ অধ্যক্ষ তথা মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া ডেভিদ এল কেলহাউনক সাক্ষাৎ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী আৰু শ্ৰীযুত কেলহাউনে বিমানৰ ৰক্ষণাবেক্ষণ, মেৰামতি আৰু অভাৰহ’ল (এম আৰ অ’)ৰ ক্ষেত্ৰকে ধৰি ভাৰতৰ বিমান পৰিবহণ খণ্ডত বয়িঙৰ অধিক উপস্থিতিৰ বিষয়ে আলোচনা কৰে। ভাৰতৰ মহাকাশ উৎপাদন খণ্ডত বিনিয়োগ কৰিবলৈও প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বয়িঙক আহ্বান জনায়।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with David L. Calhoun, President and CEO of Boeing
24 JUN 2023 7:21AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President and CEO of Boeing, Mr. David L. Calhoun on June 23, 2023 in Washington DC.
Prime Minister and Mr. Calhoun discussed Boeing’s greater presence in the aviation sector in India, including in the domain of Maintenance, Repair and Overhaul (MRO) of aircrafts. Prime Minister also invited Boeing to invest in the Space manufacturing sector in India.