Prime Minister's Office
Every sector has witnessed swift advancement, setting the stage for a developed India: PM
15 JUN 2023 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various growth and development initiatives that have shaped India’s unparalleled infrastructure landscape.
The Prime Minister tweeted :
"In #9YearsOfGatiAndPragati, we nurtured the roots of growth and development in India, shaping an infrastructure landscape that is unparalleled. Every sector has witnessed swift advancement, setting the stage for a developed India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হিরম খুদিংমক য়াংনা খুমাঙ চাউশিনবা উরে, চাউখৎলবা ভারত অমগী থৌরাং তৌরে: প্রধান মন্ত্রী
15 JUN 2023 11:30AM by PIB Imphal
ভারতকী লাম্বা লৈত্রবা ইনফ্রাস্ত্রকচরগী ফিবম শেমখিবা তোঙান-তোঙানবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংগী মতাংগী আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“#9YearsOfGatiAndPragati অসিদা, লাম্বা লৈত্রবা ইনফ্রাস্ত্রকচরগী ফিবম অমা শেমখিবা ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগী মরুশিং ঐখোয়না য়োকখৎলে। হিরম খুদিংমক য়াংনা খুমাঙ চাউশিনবা উরে, চাউখৎলবা ভারত অমগী থৌরাং তৌরে”।