ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରତ୍ୟେକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଦ୍ରୁତ ଅଗ୍ରଗତି ପରିଲକ୍ଷିତ ହୋଇଛି, ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ପାଇଁ ମଞ୍ଚ ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
15 JUN 2023 3:39PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଭିନ୍ନ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ତଥା ବିକାଶମୂଳକ ପଦକ୍ଷେପ ବିଷୟରେ ପ୍ରବନ୍ଧ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ, ଭିଡିଓ ଏବଂ ସୂଚନା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯାହା ଭାରତର ଅଦ୍ୱିତୀୟ ଭିତ୍ତିଭୂମି ଦୃଶ୍ୟପଟ୍ଟରେ ପରିଣତ ହୋଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
ଏହି ୯ବର୍ଷର ଗତି ଏବଂ ପ୍ରଗତିରେ, ଆମେ ଭାରତରେ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ବିକାଶର ମୂଳକୁ ବିକଶିତ କରି ଏକ ଭିତ୍ତିଭୂମି ଦୃଶ୍ୟପଟ୍ଟ ଗଠନ କରିଛୁ ଯାହା ଅଦ୍ୱିତୀୟ ଅଟେ । ପ୍ରତ୍ୟେକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଦ୍ରୁତ ଅଗ୍ରଗତି ପରିଲକ୍ଷିତ ହୋଇ ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ପାଇଁ ମଞ୍ଚ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିଛି ।

Prime Minister's Office
Every sector has witnessed swift advancement, setting the stage for a developed India: PM
15 JUN 2023 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various growth and development initiatives that have shaped India’s unparalleled infrastructure landscape.
The Prime Minister tweeted :
"In #9YearsOfGatiAndPragati, we nurtured the roots of growth and development in India, shaping an infrastructure landscape that is unparalleled. Every sector has witnessed swift advancement, setting the stage for a developed India.”