প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিটো খণ্ডই দ্ৰুত অগ্ৰগতিৰ সাক্ষী হৈছে, উন্নত ভাৰতৰ বাবে মঞ্চ নিৰ্মাণ কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
15 JUN 2023 11:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ অতুলনীয় আন্তঃগাঁথনিৰ পৰিৱেশ গঢ় দিয়া বিভিন্ন বিকাশ আৰু উন্নয়নৰ পদক্ষেপ সম্বন্ধীয় এলানি প্ৰবন্ধ, গ্রাফিক্স, ভিডিঅ’ আৰু তথ্য শ্বেয়াৰ কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয় :
"#9YearsOfGatiAndPragati (গতি আৰু প্ৰগতিৰ ৯ বছৰ) ত আমি ভাৰতৰ বৃদ্ধি আৰু উন্নয়নৰ শিপাক লালন-পালন কৰিলোঁ, অতুলনীয় আন্তঃগাঁথনিৰ পৰিৱেশ গঢ় দিলোঁ। প্ৰতিটো খণ্ডই দ্ৰুত উন্নতিৰ সাক্ষী হৈছে, এক উন্নত ভাৰতৰ বাবে মঞ্চ তৈয়াৰ কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Every sector has witnessed swift advancement, setting the stage for a developed India: PM
15 JUN 2023 11:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various growth and development initiatives that have shaped India’s unparalleled infrastructure landscape.
The Prime Minister tweeted :
"In #9YearsOfGatiAndPragati, we nurtured the roots of growth and development in India, shaping an infrastructure landscape that is unparalleled. Every sector has witnessed swift advancement, setting the stage for a developed India.”