Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for victims of train mishap in Odisha
02 JUN 2023 11:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of train mishap in Odisha.
The Prime Minister's office tweeted;
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the train mishap in Odisha. The injured would be given Rs. 50,000: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওরিসাদা ত্রেন গুরুং চৎপদা অৱাবা তারবশিংগী পি.এম.এন.আর.এফতগী প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
02 JUN 2023 11:40PM by PIB Imphal
ওরিসাদা ত্রেন গুরুং চৎপদা অৱাবা তারবশিংগী প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ) তগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“ওরিসাদা ত্রেন গুরুং চৎপদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী”।