Prime Minister's Office
PM condemns violent incident at public event at Wakayama in Japan
15 APR 2023 2:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condemned a violent incident at a public event at Wakayama in Japan where Prime Minister of Japan Mr.Fumio Kishida was present.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Learnt of a violent incident at a public event at Wakayama in Japan where my friend PM @Kishida230 was present. Relieved that he is safe. Praying for his continued well-being and good health. India condemns all acts of violence."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জাপানৰ ৱাকায়ামাত ৰাজহুৱা অনুষ্ঠানত সংঘটিত হিংসাত্মক ঘটনাক গৰিহণা দিয়ে
15 APR 2023 2:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জাপানৰ ৱাকায়ামাত অনুষ্ঠিত এক ৰাজহুৱা অনুষ্ঠানত সংঘটিত হিংসাত্মক ঘটনাক গৰিহণা দিয়ে ৷ সেই অনুষ্ঠানত জাপানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীফুমিও কিছিদাও উপস্থিত আছিল।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"জাপানৰ ৱাকায়ামাত এক ৰাজহুৱা অনুষ্ঠানত সংঘটিত এক হিংসাত্মক ঘটনাৰ বিষয়ে জানিব পাৰিছো য'ত মোৰ বন্ধু প্ৰধানমন্ত্ৰী @Kishida230 উপস্থিত আছিল। তেওঁ সুৰক্ষিত বুলি জানি সকাহ পাইছো। তেওঁৰ নিৰন্তৰ সুস্থতা আৰু সুস্বাস্থ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছো। ভাৰতে সকলো হিংসাত্মক কাৰ্য্যক গৰিহণা দিয়ে।"