Prime Minister's Office
PM condemns violent incident at public event at Wakayama in Japan
15 APR 2023 2:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condemned a violent incident at a public event at Wakayama in Japan where Prime Minister of Japan Mr.Fumio Kishida was present.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Learnt of a violent incident at a public event at Wakayama in Japan where my friend PM @Kishida230 was present. Relieved that he is safe. Praying for his continued well-being and good health. India condemns all acts of violence."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জপানগী ৱাকায়ামাদা মীয়ামগী থৌরম অমদা থোকখিবা হিংসাগী থৌদোক প্রধান মন্ত্রীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
15 APR 2023 2:50PM by PIB Imphal
জপানগী ৱাকায়ামাদা পাংথোকখিবা জপানগী প্রধান মন্ত্রী ফুমিও কিসিদা শরুক য়াবা মীয়ামগী থৌরম অমদা থোকখিবা হিংসাগী থৌদোক অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐগী মরুপ প্রধান মন্ত্রী @Kishida230 শরুক য়াবা জপানগী ৱাকায়ামাদা পাংথোকপা মীয়ামগী থৌরম অমদা হিংসাগী থৌদোক অমা থোকখ্রে হায়বা খঙলে। মহাক অশোয়-অঙাম থোকহৌদবদা শ্বর হোন্দোক্লে। মহাক মখা তানা নুংঙাইনা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা থৌনিজরি। অসিগুম্বা হিংসাগী থবকশিং ভারতনা য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি”।