Prime Minister's Office
PM Shares glimpses from his recent airport related programmes
12 APR 2023 5:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses from his recent airport related programs.
He was replying to a tweet by Union Minister for Civil Aviation, Shri Jyotiraditya Scindia, where the Minister had informed about the highest ever capital expenditure in FY 2023 for Civil Aviation Infrastructure Development.
The Prime Minister tweeted:
“One of many manifestations of the importance we attach to top quality infrastructure. In the last few months, I have joined airport related programmes in Goa, Bengaluru, Chennai, Itanagar and Shivamogga. Here are some glimpses.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী হন্দক শরুক য়াখিবা এয়রপোর্তকা মরী লৈনবা থৌরমশিংগী শক্তমশিং মহাক্না সিয়ার তৌখ্রে
12 APR 2023 5:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হন্দক শরুক য়াখিবা এয়রপোর্তকা মরী লৈনবা থৌরমশিংগী শক্তমশিং মহাক্না সিয়ার তৌখ্রে।
সিবিল এভিএসন ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা শেনবা চহি ২০২৩দা খ্বাইদগী য়াম্বা শেনফম চাদিং তৌরে হায়না ফোঙদোকপা সিবিল এভিএসনগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জ্যোতিরাদিত্যা সিন্দিয়াগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়না মরুওইনা লৌরিবা থবকশিংগী মনুংদা অৱাং থাক্কী মগুন লৈবা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা য়াওরি। হৌখিবা থা খরদা, ঐনা গৱা, বেঙ্গালুরু, চেন্নাই, ইতানাগর অমসুং সিবমোগ্গাদা এয়রপোর্তকা মরী লৈনবা থৌরমশিং শরুক য়াখ্রে। মফম অসিদা শক্তম খর লৈরে।