Prime Minister's Office
PM hails Cabinet Decision to revise domestic gas pricing guidelines
07 APR 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister has hailed the Cabinet Decision to protect the interest of consumers by reducing the impact of increase in international gas prices on gas prices in India.
Sharing a tweet by Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted;
“The Cabinet decision relating to revised domestic gas pricing has many benefits for the consumers. It is a positive development for the sector.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দোমেস্তিক গ্যাসকী মমল লেপনবা কাংলোনশিং নৌনা য়েংশিন্নবা লৌখিবা মন্ত্রী-মন্দলগী ৱারেপপু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
07 APR 2023 11:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা মন্ত্রী-মন্দলনা ভারত্তা গ্যাসকী মমলশিং অসি মালেমগী থাক্তা গ্যাসকী মমলশিং হেনগৎলকপনা শাফু পীরিবা অসি হন্থহন্দুনা কঞ্জুমরশিংগী অপাম্বা ঙাকশেন্নবা ৱারেপ লৌখিববু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী হরদীপ সিংহ পুরিনা তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মন্ত্রী-মন্দলনা দোমেস্তিক গ্যাসকী মমল লেপ্পা নৌনা য়েংশিনবগা মরী লৈননা লৌখিবা ৱারেপনা কঞ্জুমরশিংদা কান্নবা কয়া পীরি। মসি সেক্তর অসিগীদমক অফবা দিবেলপমেন্ত অমনি।”