প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সংশোধিত ঘৰুৱা গেছৰ মূল্য নিৰ্ধাৰণ নিৰ্দেশনাৰ বাবে কেবিনেটৰ সিদ্ধান্তৰ প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 APR 2023 11:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় গেছৰ মূল্য বৃদ্ধিৰ ফলত ভাৰতত গেছৰ মূল্যৰ ওপৰত পৰা প্ৰভাৱ হ্ৰাস কৰি গ্ৰাহকৰ স্বাৰ্থ সুৰক্ষাৰ বাবে কেবিনেটে গ্ৰহণ কৰা সিদ্ধান্তৰ প্ৰশংসা কৰে৷
কেন্দ্ৰীয় পেট্ৰ’লিয়াম আৰু প্ৰাকৃতিক গেছ মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ সিং পুৰীৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়,
“সংশোধিত ঘৰুৱা গেছৰ মূল্য নিৰ্ধাৰণৰ সৈতে জড়িত কেবিনেটৰ সিদ্ধান্তই গ্ৰাহকৰ বাবে বহু সুবিধা প্ৰদান কৰিছে। এয়া খণ্ডটোৰ বাবে এক ইতিবাচক দিশ৷”

Prime Minister's Office
PM hails Cabinet Decision to revise domestic gas pricing guidelines
07 APR 2023 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister has hailed the Cabinet Decision to protect the interest of consumers by reducing the impact of increase in international gas prices on gas prices in India.
Sharing a tweet by Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted;
“The Cabinet decision relating to revised domestic gas pricing has many benefits for the consumers. It is a positive development for the sector.”