Prime Minister's Office
PM expresses pain over the mishap in Indore
30 MAR 2023 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pain over the mishap in Indore. Shri Modi has spoken to Madhya Pradesh Chief Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan and took an update on the situation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Extremely pained by the mishap in Indore. Spoke to CM @ChouhanShivraj Ji and took an update on the situation. The State Government is spearheading rescue and relief work at a quick pace. My prayers with all those affected and their families."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দোরগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
30 MAR 2023 2:42PM by PIB Imphal
ইন্দোরগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না মধ্য প্রদেসকী চীফ মিনিস্তর শ্রী সিবরাজ সিংহ চৌহানগা ৱারি শানখ্রে অমসুং থৌদোক অদুগী মতাংদা অনৌবা পাউ লৌখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্দোরগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা অৱাবা ফাওহল্লে। চীফ মিনিস্তর @ChouhanShivraj জিগা ৱারি শানরে অমসুং থৌদোক অদুগী মতাংদা অনৌবা পাউ লৌরে। রাজ্য সরকারনা অথুবা মতমদা মী কনবা অমসুং তেংবাং পীবগী থবকশিং পায়খৎলে। খুদোংথিবা নঙলবশিং অমসুং মখোয়গী ইমুংশিংগীদমক ঐনা ঈশ্বরগী মফমদা থৌনিজরি”।