প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইণ্ডোৰত পথ দূৰ্ঘটনাক লৈ দুখ প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 MAR 2023 2:42PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইণ্ডোৰত পথ দূৰ্ঘটনাক লৈ দুখ প্ৰকাশ কৰিছে৷ শ্ৰী মোদীয়ে মধ্যপ্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী শিৱৰাজ সিং চৌহানৰ সৈতে কথা পাতিছে আৰু শেহতীয়া পৰিস্থিতৰ বুজ লৈছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক টুইটযোগে কয়,
“ইণ্ডোৰৰ পথ দূৰ্ঘটনাক লৈ অতিশয় মৰ্মাহত হৈছো৷ মুখ্যমন্ত্ৰী @ChouhanShivraj জীৰ সৈতে কথা পাতিছো আৰু শেহতীয়া পৰিস্থিতিৰ বুজ লৈছো৷ ৰাজ্য চৰকাৰে ক্ষিপ্ৰগতিত উদ্ধাৰ আৰু সাহাৰ্য অভিযানৰ নেতৃত্ব প্ৰদান কৰিছে৷ সকলো পীড়িত আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবৰ্গৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM expresses pain over the mishap in Indore
30 MAR 2023 2:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pain over the mishap in Indore. Shri Modi has spoken to Madhya Pradesh Chief Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan and took an update on the situation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Extremely pained by the mishap in Indore. Spoke to CM @ChouhanShivraj Ji and took an update on the situation. The State Government is spearheading rescue and relief work at a quick pace. My prayers with all those affected and their families."