Prime Minister's Office
PM congratulates the entire team of ‘The Elephant Whisperers’ for winning Oscar
13 MAR 2023 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated documentary film maker, Kartiki Gonsalves, film producer, Guneet Monga and the entire team of ‘The Elephant Whisperers’ for winning Oscar for Best Documentary Short Film.
In response to the tweet by the Academy, the Prime Minister tweeted;
"Congratulations to @EarthSpectrum, @guneetm and the entire team of ‘The Elephant Whisperers’ for this honour. Their work wonderfully highlights the importance of sustainable development and living in harmony with nature. #Oscars "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা “দি ইলিফেন্ত হ্বিস্পরর”গী অপুনবা তীম্বু ওস্কার ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
13 MAR 2023 11:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্যুমেন্তরী ফিল্ম নম্বা, কার্তিক গোঞ্জালবেজ, ফিল্ম প্রদ্যুসর, গুনীত মোঙ্গা অমসুং “দি ইলিফেন্ত হ্বিস্পরর”গী অপুনবা তীম্বু বেস্ত দোক্যুমেন্তরী শোর্ত ফিল্মগী ওস্কার ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
একাদমীগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“@EarthSpectrum, @guneetm অমসুং “দি ইলিফেন্ত হ্বিস্পরর”গী অপুনবা তীম্বু মায় পাকপা অসিগীদমক্তা থাগৎচরি। মখোয়গী থবক্না সস্তেনেবল দিভেলপমেন্ত অমসুং মহৌশাগা নুংশি চাননা লৈমিন্নবগী মরু ওইবশিং মওং তানা উৎলি। #Oscars "