Prime Minister's Office
PM to address the participants of Jaipur Mahakhel on 5th February
04 FEB 2023 10:40AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the participants of Jaipur Mahakhel on 5th February, 2023 at 1 PM via video conferencing.
Jaipur Mahakhel has been organised in Jaipur by Lok Sabha MP from Jaipur Rural, Shri Rajyavardhan Singh Rathore since 2017.
The Mahakhel, which is focussing on Kabaddi competition this year, started on National Youth Day i.e. 12th January, 2023. It has witnessed participation of more than 6400 youths and sports persons from more than 450 gram panchayats, municipalities and wards of all 8 legislative assembly regions of Jaipur Rural Lok Sabha constituency. The organisation of Mahkhel provides an opportunity to the youth of Jaipur to showcase their sporting talent and also motivates them to take up sport as a career option.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ফেব্রুৱারী ৫দা জয়পুর মহাখেলদা শরুক য়ারিবশিংদা ৱা ঙাংগনি
04 FEB 2023 10:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা ফেব্রুৱারী ৫, ২০২৩গী নুমিৎ য়ুংবা মতুং পুং ১ তাবা মতমদা জয়পুর মহাখেলগী শরুক য়ারিবশিংদা ৱা ঙাংগনি।
জয়পুর মহাখেল অসি জয়পুর রুরেলগী লোক সভা এম.পি., শ্রী রাজ্যভর্ধন সিংহ রাথোরনা ২০১৭তগী হৌদুনা জয়পুরদা পাঙথোক্তুনা লাকখি।
চহি অসিগী ওইনা কবাদ্দি কম্পিতিসন্দা মীৎয়েং থম্লিবা মহাখেল অসি জনুৱারী ১২, ২০২৩ হায়বদি নেস্নেল য়ুথ দেদগী পাঙথোকপা হৌখি। জয়পুর রুরেল লোক সভা কন্সতিত্যুএন্সীগী লেজিস্লেতিব এসেমব্লী রিজন ৮গী গ্রাম পঞ্চায়ৎ, ম্যুনিসিপাল অমসুং ৱার্দ ৪৫০ হেনবদগী নহারোল অমদি স্পোর্তসকী শান্নরোয় ৬৪০০ হেনবনা শরুক য়াবা উবা ফংখি। মহাকেল পাঙথোকপা অসিনা জয়পুরগী নহারোলশিংদা মখোয়গী স্পোর্তিং তেলেন্ত উৎথোক্নবা অমসুং মখোয়দা স্পোর্ত অসি কেরিয়র ওপ্সন অমা ওইনা লৌনবা উথিলসু পীনবা খুদোংচাবা অমা পীরি।