Prime Minister's Office
PM hails efforts to make Atmanirbhar Bharat
31 JAN 2023 7:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the efforts by Indian Oil Corp Ltd towards making India atmanirbhar by successfully exporting the first batch of indigenously made AVGAS 10LL to Papua New Guinea
Sharing a tweet by Union Minister of Petroleum & Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted;
“Glad to see this. It adds strength to our Aatmanirbhar Bharat efforts.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ প্ৰচেষ্টাক প্ৰশংসা কৰে
31 JAN 2023 7:44PM by PIB Guwahati
দেশীয়ভাৱে উত্পাদিত এভিজিএএছ ১০এলএলৰ প্ৰথমটো গোট পাপুয়া নিউ গিনিলৈ সফলতাৰে ৰপ্তানি কৰি ভাৰতক আত্মনিৰ্ভৰ কৰি তোলাৰ দিশত ইণ্ডিয়ান অইল কৰ্প লিমিটেডে কৰা প্ৰচেষ্টাক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰশংসা কৰে।
কেন্দ্ৰীয় পেট্ৰ'লিয়াম আৰু প্ৰাকৃতিক গেছ মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ সিং পুৰীৰ এক টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"এইয়া দেখিবলৈ পাই আনন্দিত হৈছোঁ। ই আমাৰ আত্মনিৰ্ভৰ ভাৰত প্ৰচেষ্টাক শক্তি প্ৰদান কৰে।"