প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অত্মানির্ভর ভারত শেমগৎনবা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
31 JAN 2023 7:44PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিনা শাজবা এ.ভি.জি.এ.এস ১০ এল.এলগী অহানবা বেতচ পাপুৱা নিউ গুইনিয়াদা মাইপাক্না থাদোক্তুনা ইন্দিয়ান ওইল কোর্পোরেসন লিমিতেৎনা ভারত অত্মানির্ভর ওইহন্নবা মাইকৈদা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিগী ত্বিৎ অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি উবদা হরাওই। মসিনা ঐখোয়গী অত্মানির্ভর ভারতকী থবকশিংগী মপাঙ্গল হাপ্লে”।

Prime Minister's Office
PM hails efforts to make Atmanirbhar Bharat
31 JAN 2023 7:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the efforts by Indian Oil Corp Ltd towards making India atmanirbhar by successfully exporting the first batch of indigenously made AVGAS 10LL to Papua New Guinea
Sharing a tweet by Union Minister of Petroleum & Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri, the Prime Minister tweeted;
“Glad to see this. It adds strength to our Aatmanirbhar Bharat efforts.”