Prime Minister's Office
PM welcomes UN PGA Csaba Kőrösi
30 JAN 2023 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today welcomed H.E. Mr. Csaba Korosi, President of the 77th Session of the United Nations General Assembly.
In a tweet, the Prime Minister said:
"Happy to welcome @UN_PGA Csaba Kőrösi on his first visit to India. Reaffirmed India's commitment to multilateralism, including at the UN. We discussed the importance of conserving and optimising global water resources. Welcomed his support for #G20India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এন পি.জি.এ সাবা কোরোসি তরাম্না ওকখ্রে
30 JAN 2023 7:50PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৭৭শুবা য়ুনাইতেদ জেনেরেল এশেমব্লিগী প্রসিদেন্ত সাবা কোরোসি তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্না অহানবা ওইনা ভারত্তা লাকপদা @UN_PGA সাবা কোরোসি তরাম্না ওকপদা হরাওই। য়ু.এন য়াওনা মালেমগী লুপশিংদা ভারতকী থাজবা অমুক হন্না চেৎনা থম্লি। ঈশিং য়োক্তুনা থম্নবা অমসুং মালেমগী ওইনা ঈশিং ফংফমশিং নিংথিনা শীজিন্নবগী মতাংদা ঐখোয় ৱা খন্নখি। মহাক্না #G20Indiaদা শৌগৎপা অসি তরাম্না ওক্লি”।