Prime Minister's Office
Prime Minister to address NCC PM Rally at Cariappa Ground on 28 January
26 JAN 2023 7:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the annual NCC PM rally at the Cariappa Parade Ground in Delhi on 28th January, 2023 at around 5:45 PM.
This year, NCC is celebrating 75th year of its inception. During the event, Prime Minister will release a special Day Cover and a commemorative specially Minted Coin of Rs 75/- denomination, commemorating 75 successful years of NCC. The rally will be held as a hybrid day and night event and will also include a cultural program on the theme ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat’. In the true Indian spirit of Vasudhaiva Kutumbakam, 196 officers and cadets from 19 foreign countries have been invited to be a part of the celebrations.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ২৮দা কেরিয়প্পা লম্পাক্তা পাংথোকপা এন.সি.সি. পি.এম. রেল্লীদা ৱা ঙাঙগনি
26 JAN 2023 7:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২৮, ২০২৩গী নুমিদাংগী পুং ৫.৪৫ তাবা মতমদা নই দিল্লীগী কেরিয়প্পা পেরেদ লম্পাক্তা চহিগী ওইনা পাংথোকপা এন.সি.সি. পি.এম. রেল্লীদা ৱা ঙাঙগনি।
এন.সি.সি.না হন্দক্কী চহিসিদা মখোয় হৌদোকখিবগী চহি ৭৫ মপুং ফাবগী নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। এন.সি.সি.গী মায় পাক্লবা চহি ৭৫ শক্তাকপা অমসুং নিংশিংবা ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা অখন্নবা দে কভর অমসুং লুপা ৭৫গী অখন্ননা নম্লবা নিংশিংনিংঙাই ওইরবা শেনয়েক অমা ফোঙগনি। রেল্লী অসি হাইব্রিদ দে এন্দ নাইত ইভেন্ত ওইনা পাংথোক্কনি অমসুং “এক ভারত স্রেস্থ ভারত”কী থীমগা লোয়নবা কলচরেল প্রোগ্রাম অমসু য়াওগনি। বাসুদৈবা কুতুম্বাকমগী ভারতকী অশেঙবা ইথিল চেন্দুনা, মীরম লৈবাক ১৯গী ওফিসর অমসুং কেদেত ১৯৬পুসু থৌরম অসিদা শরুক য়ানবা পাউজেল পীখ্রে।