President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO ADDRESS THE NATION TOMORROW ON THE EVE OF 74th REPUBLIC DAY
24 JAN 2023 5:09PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will address the nation tomorrow (January 25, 2023) on the eve of the 74th Republic Day.
The address will be broadcast from 1900 hrs. on the entire national network of All India Radio (AIR) and telecast over all channels of Doordarshan in Hindi followed by the English version. Broadcast of the address in Hindi and English on Doordarshan will be followed by broadcast in regional languages by regional channels of Doordarshan. AIR will broadcast regional language versions from 2130 hrs. onwards on its respective regional networks.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
হয়েং ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ৭৪শুবা গনতন্ত্র দিবস মাংওইন্না লৈবাক্কী মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি
24 JAN 2023 5:09PM by PIB Imphal
৭৪শুবা গনতন্ত্র দিবস মাংওইন্না হয়েং জনুৱারি ২৫, ২০২৩দা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা লৈবাক্কী মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
রাস্ত্রপতিনা মীয়ামদা পীবা ৱারোল অদু নুমিদাংগী পুং ৭:০০ তাবদগী হিন্দীদা ওল ইন্দিয়া রেদিও(এ আই আর)গী নেতৱার্ক খুদিংমক অমসুং দুর্দরসনগী চেন্নেলশিংদা শন্দোক্কনি অমসুং তুংদা ইংলিসতা শন্দোক্কনি। ৱারোল অদু হিন্দী অমসুং ইংলিসতা শন্দোক্লবা মতুংদা দুর্দরসনগী রিজনেল চেন্নেলশিংদা লম-লমগী লোনশিংদা শন্দোক্কনি। এ.আই.আরনা মসিগী রিজনেল নেতৱার্কশিংদ লম-লমগী লোনশিংদা নুমিদাংগী পুং ৯:৩০দগী শন্দোক্কনি।