Prime Minister's Office
PM to interact with Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar awardees on 24th January
23 JAN 2023 2:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar (PMRBP) awardees on 24th January at 4 PM at his residence, 7 LKM.
The Government of India has been conferring the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar to children for their exceptional achievement in six categories namely Innovation, Social Service, Scholastic, Sports, Art & Culture and Bravery. Each awardee is given a medal, a cash prize of Rs. 1 Lakh and certificate. This year, 11 children from across the country, under different categories of Bal Shakti Puraskar, have been selected for PMRBP-2023. The awardees include 6 boys and 5 girls, belonging to 11 States and UTs.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ২৪দা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয় বাল পুরস্কার মনা ফংলবশিংগা ৱারী শাগদৌরি
23 JAN 2023 2:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জনুৱারী ২৪গী নুংথিল পুং ৪ তাবা মতমদা মহাক্কী য়ুম, ৭ এল.কে.এম.দা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয় বাল পুরস্কার (পি.এম.আর.বি.পি.) ফংলবশিংগা ৱারী শাগদৌরি‍।
ভারত লৈঙাক্না প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয় বাল পুরস্কার অঙাংশিংগী মফমদা ইনোভেসন, খুন্নাই থৌগল, মহৈ-মশিং, শান্ন-খোৎনবা, আর্ত অমসুং কল্চর, অমদি থৌনা ফবা হায়রিবা কাঙলুপ তরুকসিদা তোপ তোপ্পা থবক তৌখিবগীদমক লান্থোক্তুনা লাক্লি‍। মনা ফংলবা অঙাং খুদিংদা মেদল অমা, শেলগী মনা লুপা লাখ ১ অমদি সর্তিফিকেৎ অমমম পী‍। চহি অসিগী ওইনা বাল শক্তি পুরস্কারগী তোঙান তোঙানবা কাঙলুপশিংগী মখাদা লৈবাক শিনবা থুংবদগী অঙাং ১১ পি.এম.আর.বি.পি.-২০২৩গীদমক খনগৎলে‍। হায়রিবা মনা ফংগদৌরিবশিং অসিগী মরক্তা স্তেৎ অমদি য়ু.তি. ১১দগী নুপামচা ৬ অমদি নুপীমচা ৫ য়াওরি‍।