Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Keshari Nath Tripathi
08 JAN 2023 9:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief after the passing away of Shri Keshari Nath Tripathi, former governor of West Bengal who also had additional charge for short stints as governor of Bihar, Meghalaya and Mizoram. The Prime Minister remarked that he played a key role in building BJP in UP and worked hard for the state’s progress.
The Prime Minister tweeted;
“Shri Keshari Nath Tripathi Ji was respected for his service and intellect. He was well versed in Constitutional matters. He played a key role in building BJP in UP and worked hard for the state’s progress. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী কেসারি নাথ ত্রিপাথি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
08 JAN 2023 9:16AM by PIB Imphal
নোংচুপ বঙ্গালগী হান্নগী রাজ্যপাল অমসুং মতম খরগী ওইনা বিহার, মেঘলয় অমসুং মিজোরমগী রাজ্যপালগী অহেনবা ফমশু পুরম্বা শ্রী কেসারি নাথ ত্রিপাথি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি য়ু.পিদা বি.জে.পি শেমগৎপদা মহাক্না অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি অমসুং রাজ্য অসিগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক কন্না হোৎনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক্কী থবক অমসুং লৌশিংগীদমক শ্রী কেসারি নাথ ত্রিপাথিজি ইকায়খুম্নৈ। সংবিধানগী থবকশিং মহাক নিংথিনা খঙই। য়ু.পিদা বি.জে.পি শেমগৎপদা মহাক্না অচৌবা থৌদাং অমা লৌরমখি অমসুং রাজ্য অসিগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক কন্না হোৎনখি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।