Prime Minister's Office
PM condoles demise of Sri Siddheshwara Swami
02 JAN 2023 11:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Sri Siddheshwara Swami Ji. PM Modi said Paramapujya Sri Siddheshwara Swami Ji will be remembered for his outstanding service to society.
The Prime Minister tweeted;
"Paramapujya Sri Siddheshwara Swami Ji will be remembered for his outstanding service to society. He worked tirelessly for the betterment of others and was also respected for his scholarly zeal. In this hour of grief, my thoughts are with his countless devotees. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী সিদ্ধেশ্বৰা স্বামীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
02 JAN 2023 11:59PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী সিদ্ধেশ্বৰা স্বামীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷ পৰমপূজ্য শ্ৰী সিদ্ধেশ্বৰা স্বামী জীয়ে সমাজৰ প্ৰতি আগবঢ়োৱা অনবদ্য সেৱাৰ বাবে সদায় স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“পৰমপূজ্য শ্ৰী সিদ্ধেশ্বৰা স্বামী জীয়ে সমাজৰ প্ৰতি আগবঢ়োৱা অনবদ্য সেৱাৰ বাবে সদায় স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব৷ তেওঁ আনৰ মংগলৰ বাবে নিৰৱচ্ছিন্নভাৱে কাম কৰিছিল আৰু তেওঁৰ পাণ্ডিত্যৰ বাবেও তেওঁক সন্মান জনোৱা হৈছিল। এই শোকৰ মুহূৰ্তত তেওঁৰ অগণন ভক্তৰ প্ৰতি মই সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ওম শান্তি।”