প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী শিদ্ধেশ্বর শ্বামী লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
02 JAN 2023 11:59PM by PIB Imphal
শ্রী শিদ্ধেশ্বর শ্বামী লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি খুন্নাইগীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা মশক থোকপা থবকশিংগীদমক পরামাপুজ্য শ্রী শিদ্ধেশ্বর শ্বামীজি নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“খুন্নাইগীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা মশক থোকপা থবকশিংগীদমক পরামাপুজ্য শ্রী শিদ্ধেশ্বর শ্বামীজি নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। অতোপ্পশিংগী য়াইফনবা মহাক্না চোকথবা লৈতনা থবক তৌখি অমসুং মহাক্কী লাইরিক-লাইশুগী থৱায় য়াওবা অদুগীদমকশু মহাক ইকায়খুম্নৈ। অৱাবা তারবা তানফম অসিদা, মশিং থিঙমদ্রবা ভাক্তশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Sri Siddheshwara Swami
02 JAN 2023 11:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Sri Siddheshwara Swami Ji. PM Modi said Paramapujya Sri Siddheshwara Swami Ji will be remembered for his outstanding service to society.
The Prime Minister tweeted;
"Paramapujya Sri Siddheshwara Swami Ji will be remembered for his outstanding service to society. He worked tirelessly for the betterment of others and was also respected for his scholarly zeal. In this hour of grief, my thoughts are with his countless devotees. Om Shanti."