Prime Minister's Office
PM pays tributes to Sri Mannathu Padmanabhan on his birth anniversary
02 JAN 2023 6:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Sri Mannathu Padmanabhan on his birth anniversary. The Prime Minister also acknowledged his contributions to social reforms, rural development and India's freedom movement.
The Prime Minister tweeted;
“Tributes to Sri Mannathu Padmanabhan on his birth anniversary. His contribution to social reform and his service motivate several people. He was also widely respected for his efforts to further rural development and made a great contribution to India's freedom movement.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মন্নতু পদ্মনাভানগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
02 JAN 2023 6:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী মন্নতু পদ্মনাভানগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। খুন্নাইগী অহোঙবশিং পুরক্নবা, খুঙ্গং চাউখৎনবা অমসুং ভারতকী নিংতম ইহৌদা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংশিং প্রধান মন্ত্রীনা শকখঙবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা শ্রী মন্নতু পদ্মনাভানগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। খুন্নাইগী অহোঙবা পুরক্নবা মহাক্না থৌদাং কয়া লৌখি অমসুং মহাক্কী থবকশিংনা মীওই কয়া পুক্নিং থৌগৎখি। খুঙ্গংগী চাউখৎ-থৌরাংগী মহাক্না হোৎনখিবা থবকশিং অমসুং ভারতকী নিংতম ইহৌদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌখিবগীদমক মহাক মীয়াম্না ইকায়খুম্নখি”।