Prime Minister's Office
PM congratulates Benjamin Netanyahu for forming the government
29 DEC 2022 10:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Benjamin Netanyahu for being sworn-in as Prime Minister of Israel and forming the government.
The Prime Minister tweeted;
"Heartiest congratulations @netanyahu for forming the government. Looking forward to working together to strengthen our strategic partnership."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চৰকাৰ গঠনৰ বাবে বেঞ্জামিন নেতান্যাহুক অভিনন্দন জনায়
29 DEC 2022 10:45PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বেঞ্জামিন নেতান্যাহুক ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ তথা চৰকাৰ গঠন কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এই সন্দৰ্ভত এইদৰে টুইট কৰে;
"চৰকাৰ গঠনৰ বাবে @netanyahu-লৈ আন্তৰিক অভিনন্দন থাকিল। আমাৰ কৌশলগত অংশীদাৰীত্ব শক্তিশালী কৰাৰ উদ্দেশ্যে যৌথভাৱে কাম কৰাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছো।"