Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia from PMNRF for the victims of mishap in Morbi
30 OCT 2022 8:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims of the mishap in Morbi.
The Prime Minister's office tweeted;
"PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each of those who lost their lives in the mishap in Morbi. The injured would be given Rs. 50,000."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মোরবীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
30 OCT 2022 8:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মোরবীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি.এম.এন.আর.এফ)তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“প্রধান মন্ত্রী@narendramodi না মোরবীদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি”।