Prime Minister's Office
PM lauds collective commitment to strengthen Nari Shakti
05 OCT 2022 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the collective commitments of 130 crore Indians to strengthen Nari Shakti in India.
Quoting a tweet by Union Minister of Women and Child Development, Smt Smriti Irani on India registering decline in female infant mortality rate, the Prime Minister tweeted;
“This is a great sign, reflective of the collective commitment of 130 crore Indians to strengthen our Nari Shakti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নারী শক্তি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লৌখিবা অপুনবা ফিরেপপু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2022 10:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত্তা নারী শক্তি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ভারত মচা করোর ১৩০গী অপুনবা ফিরেপশিংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ভারত্তা পোকপদা ঙাইরিবা অঙাং নুপীমচাগী মোর্তেলিতী রেৎ হন্থনা রেজিস্তর তৌখিবগী মতাংদা নুপী অমসুং অঙাংগী য়াইফ-থৌরাংগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রীমতি স্মৃতি ইরানিনা তৌখিবা ত্বিত অমবু কোৎ তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মসি অফবা খুদম অমনি, নারী শক্তি মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ভারত মচা করোর ১৩০গী অপুনবা ফিরেপকী মমিনি।”