Prime Minister's Office
PM pays homage to Mahatma Gandhi on Gandhi Jayanti
Also urges people to purchase Khadi and handicrafts products as a tribute to Gandhi Ji.
02 OCT 2022 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Mahatma Gandhi on his Jayanti. Shri Modi has also urged people to purchase Khadi and handicrafts products as a tribute to Gandhi Ji. Shri Modi also underlined that this Gandhi Jayanti is even more special because India is marking Azadi Ka Amrit Mahotsav. He has also shared a video of his thoughts on Mahatma Gandhi.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Paying homage to Mahatma Gandhi on #GandhiJayanti. This Gandhi Jayanti is even more special because India is marking Azadi Ka Amrit Mahotsav. May we always live up to Bapu’s ideals. I also urge you all to purchase Khadi and handicrafts products as a tribute to Gandhi Ji."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গান্ধী জয়েন্তিদা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
গান্ধী জিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা খাদি অমসুং হেন্দিক্রাফকী পোৎথোকশিং লৈনবা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
02 OCT 2022 9:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা মহাত্মা গান্ধীগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। গান্ধী জিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা খাদি অমসুং হেন্দিক্রাফকী পোৎথোকশিং লৈনবশু শ্রী মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে। ভারতনা অজাদি কা অমৃত মহোৎসব পাংথোকপা মরম্না হন্দক্কী গান্ধী জয়েন্তি অসিনা হেন্না অখন্নবা অমনি হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি। মহাত্মা গান্ধীগী মরমদা মহাক্কী ওইবা ৱাখল্লোনশিংগী ভিদিও অমশু মহাক্না উৎখি।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
#GandhiJayanti লাকপদা মহাত্মা গান্ধীদা ইকায়খুম্নবা উৎলি। ভারতনা অজাদি কা অমৃত মহোৎসব পাংথোকপা মরম্না হন্দক্কী গান্ধী জয়েন্তি অসিনা হেন্না মরুওই। ঐখোয় মতম পুম্নমক্তা বাপুগী ৱাল্লোনশিংগা লোয়ন্না হিংলসি। গান্ধী জিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা খাদি অমসুং হেন্দিক্রাফকী পোৎথোকশিং লৈনবা ঐনা ময়াম পুম্নমক্তা তকশিল্লি।