Prime Minister's Office
PM congratulates all those who have been conferred the National Film Awards
30 SEP 2022 10:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi, has congratulated all those who have been conferred the National Film Awards today.
In a reply to a tweet by Union Minister Shri Anurag Singh Thakur, the Prime Minister tweeted:
“Congratulations to all those who have been conferred the National Film Awards. This honour is a fitting recognition of their creativity and contribution to the world of entertainment, art and culture.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল ফিল্ম এৱার্দশিং ফংখ্রবা মীওইশিংদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 SEP 2022 10:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেস্নেল ফিল্ম এৱার্দশিং ফংখ্রবা মীওইশিংদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“নেস্নেল ফিল্ম এৱার্দশিং ফংখ্রবা মীওইশিংদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী ক্রিএতিবিতী অমসুং এন্তর্তেনমেন্ত, আর্ত অমসুং কলচরগী লমদা মখোয়না শরুক তমখিবা অদুবু শক খঙবা উৎপা ওইনা ইকাই খুম্নবনি।”