Prime Minister's Office
PM shares recruitment opportunities at G20 Secretariat under India's Presidency
29 SEP 2022 6:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared exciting recruitment opportunities to be a part of G20 Secretariat and contribute to shaping the global agenda under India's Presidency.
Quoting a tweet by Ministry of External Affairs Spokesperson Arindam Bagchi, the Prime Minister tweeted;
“This is an exciting opportunity…”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী প্রসিদেন্সীগী মখাদা জি.২০ সেক্রেতরিএত্তা লৈগদবা থবক্কী খুদোংচাবশিং শেয়র তৌখ্রে
29 SEP 2022 6:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী প্রসিদেন্সীগী মখাদা মালেমগী এজেন্দা শেম্বদা ইশাগী শরুক তম্নবা অমসুং জি.২০ সেক্রেতরিএতকী শরুক অমা ওইনা লৈগদবা নুংঙাইরবা থবক্কী খুদোংচাবশিং শেয়র তৌখ্রে।
এক্সতর্নেল এফিয়র্স মন্ত্রালয়গী ৱাঙাঙলোই অরিন্দম বাগচীগী ত্বীত অমা পল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মসিদি য়াম্না নুংঙাইবা খুদোংচাবা অমনি...”