Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Tun Dr. S. Samy Vellu, Former Cabinet Minister of Malaysia
15 SEP 2022 10:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Tun Dr. S. Samy Vellu, Former Cabinet Minister of Malaysia and the first Pravasi Bharatiya Samman Awardee from Malaysia.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Tun Dr. S. Samy Vellu, Former Cabinet Minister of Malaysia and the first Pravasi Bharatiya Samman Awardee from Malaysia. Heartfelt condolences to his family. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মলেসিয়াগী হান্নগী কেবিনেৎ মন্ত্রী তুন দোক্তর এস. সামী ভেল্লুনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
15 SEP 2022 10:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মলেসিয়াগী হান্নগী কেবিনেৎ মন্ত্রী অমসুং মলেসিয়াদগী প্রবাসি ভারতিয় সম্মান ফংবা অহানবা মীশক তুন দোক্তর এস. সামী ভেল্লুনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি;
“মলেসিয়াগী হান্নগী কেবিনেৎ মন্ত্রী অমসুং মলেসিয়াদগী প্রবাসি ভারতিয় সম্মান ফংখিবা অহানবা মীশক তুন দোক্তর এস. সামী ভেল্লুনা লৈখিদবদা নুংঙাইহনদ্রে‍। মহাক্কী ইমুং মনুংদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম শান্তি‍।”