প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মালয়েছিয়াৰ প্ৰাক্তন কেবিনেট মন্ত্ৰী টুন ডঃ এছ. ছামি ভেল্লুৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
15 SEP 2022 10:47AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মালয়েছিয়াৰ প্ৰাক্তন কেবিনেট মন্ত্ৰী আৰু মালয়েছিয়াৰ প্ৰথম প্ৰবাসী ভাৰতীয় সন্মান বঁটাপ্ৰাপক টুন ডঃ এছ. ছামি ভেল্লুৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"মালয়েছিয়াৰ প্ৰাক্তন কেবিনেট মন্ত্ৰী আৰু মালয়েছিয়াৰ প্ৰথম প্ৰবাসী ভাৰতীয় সন্মান বঁটাপ্ৰাপক টুন ডঃ এছ. ছামি ভেল্লুৰ মৃত্যুত শোকাহত হৈছো। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Tun Dr. S. Samy Vellu, Former Cabinet Minister of Malaysia
15 SEP 2022 10:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of Tun Dr. S. Samy Vellu, Former Cabinet Minister of Malaysia and the first Pravasi Bharatiya Samman Awardee from Malaysia.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Tun Dr. S. Samy Vellu, Former Cabinet Minister of Malaysia and the first Pravasi Bharatiya Samman Awardee from Malaysia. Heartfelt condolences to his family. Om Shanti."