President's Secretariat
Envoys of four nations present credentials to President of India
26 AUG 2022 12:21PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu accepted credentials from the Ambassadors of Ecuador, Somalia, Germany and Suriname at a ceremony held at Rashtrapati Bhavan today (August 26, 2022). Those who presented their credentials were:
1. H.E. Mr Francisco Teodoro Maldonado Guevara, Ambassador of the Republic of Ecuador
2. H.E. Mr Ahmed Ali Dahir, Ambassador of the Federal Republic of Somalia
3. H.E. Dr Philipp Ackermann, Ambassador of the Federal Republic of Germany
4. H.E. Mr Arunkoemar Hardien, Ambassador of the Republic of Suriname

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিদা লৈবাক মরিগী এনভোইশিংনা ক্রেদেন্সিএলশিং পীখ্রে
26 AUG 2022 12:21PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতী দ্রৌপদী মুর্মুনা ঙসি (ওগস্ত ২৬,২০২২) রাস্ত্রপতি ভবন্দা পাংথোকখিবা থৌরম অমদা ইক্বেদোর, সোমালিয়া, জর্মনী অমসুং সুরীনামগী এম্বেসেদরশিংদগী ক্রেদেন্সিএলশিং ওকখ্রে। হায়রিবা ক্রেদেন্সিএলশিং অসিবু পীরকখিবশিং অদুদিঃ
১. রিপব্লিক ওফ ইক্বেদোরগী এম্বেসেদর, ঐচ.ই. মিস্তর ফ্রেন্সিস্কো তেওদোরো মালদোনাদো গ্বেরা
২. রিপব্লিক ওফ সোমালিয়াগী এম্বেসেদর, ঐচ.ই. মিস্তর অহমদ অলি দহির
৩. ফেদরেল রিপব্লিক ওফ জর্মনীগী এম্বেসেদর, ঐচ.ই. দা. ফিলিপ একর্মেন
৪. রিপব্লিক ওফ সুরীনামগী এম্বেসেদর, ঐচ.ই. মিস্তর অরুনকোমার হার্দিয়ন নি