Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah condoles the passing away of Shri Rakesh Jhunjhunwala
Shri Amit Shah says Shri Jhunjhunwala’s vast experience and understanding of the stock market inspired countless investors
He will always be remembered for his bullish outlook
14 AUG 2022 11:51AM by PIB Delhi
The Union Home and Cooperation Minister, Shri Amit Shah has condoled the passing away of Shri Rakesh Jhunjhunwala.
In his condolence message on Twitter, Shri Amit Shah said, “Anguished to learn about the passing away of Rakesh Jhunjhunwala Ji. His vast experience and understanding of the stock market have inspired countless investors. He will always be remembered for his bullish outlook. My deepest condolences to his family. Om Shanti Shanti.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা শ্রী রাকেশ ঝুনঝুনৱালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
শ্রী অমিত শাহনা হায়খি স্তোক মার্কেৎকী লমদা শ্রী ঝুনঝুনৱালাগী য়াম্লবা এক্সপরিয়েন্স অমসুং জ্ঞাননা মশিং লাকঙমদ্রবা ইনভেস্তরশিংদা ইথিল পীখি
মহাকপু মহাক্কী বুলিশ আউতলুক্কীদমক মতম চুপ্পদা নীংশিংন্দুনা লৈহৌরগনি
14 AUG 2022 11:51AM by PIB Imphal
গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা শ্রী রাকেশ ঝুনঝুনৱালানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী অমিত শাহনা ত্বিত্তরদা ত্বিত তৌখিবা মহাক্কী অৱাবা ফোঙদোকপগী ৱারোলদা হায়খি, “রাকেশ ঝুনঝুনৱালাজীনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। স্তোক মার্কেৎকী লমদা শ্রী ঝুনঝুনৱালাগী য়াম্লবা এক্সপরিয়েন্স অমসুং জ্ঞাননা মশিং লাকঙমদ্রবা ইনভেস্তরশিংদা ইথিল পীখি। মহাকপু মহাক্কী বুলিশ আউতলুক্কীদমক মতম চুপ্পদা নীংশিংন্দুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি শান্তি।”