Prime Minister's Office
PM congratulates Judo Player, Tulika Maan on winning Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
03 AUG 2022 11:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Judo Player, Tulika Maan on winning Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Tulika Maan shines at the Birmingham games! Congratulations to her on winning the Silver medal in Judo. This medal is yet another accolade in her distinguished sporting career. Wishing her the very best for her upcoming endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জুদো শান্নরোয় তুলিকা মান্না বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 AUG 2022 11:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুদো শান্নরোয় তুলিকা মান্না বর্মিংহম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“তুলিকা মান্না বর্মিংহম গেমসতা ঙান্থোইখ্রে! জুদোদা মহাক্না সিলভর মেদল লৌরকপা ঙমখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী অখন্নরবা স্পোর্তিং কেরিয়রদা মেদল অসিনা অতোপ্পা মাইপাকপা অমগা হাপলরে। মহাক্কী তুংগী পুন্সিগীদমক য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”