প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘চিডব্লিউজি ২০২২’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা জুডো খেলুৱৈ তুলিকা মানক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
03 AUG 2022 11:55PM by PIB Guwahati
বাৰ্মিংহামত অনুষ্ঠিত ‘চিডব্লিউজি ২০২২’ত ৰপৰ পদক অৰ্জন কৰা জুডো খেলুৱৈ তুলিকা মানক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“বাৰ্মিংহাম ক্ৰীড়াত উজলি উঠিল তুলিকা মান। জুডোত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁৰ অনবদ্য খেল-জীৱনক এই পদকে আন এক মাত্ৰা প্ৰদান কৰিলে। আগন্তুক দিনবোৰত তেওঁ আৰু অধিক সাফল্য অৰ্জন কৰাক, তাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো।pic.twitter.com/18AAHaMV0t

Prime Minister's Office
PM congratulates Judo Player, Tulika Maan on winning Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
03 AUG 2022 11:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Judo Player, Tulika Maan on winning Silver Medal at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Tulika Maan shines at the Birmingham games! Congratulations to her on winning the Silver medal in Judo. This medal is yet another accolade in her distinguished sporting career. Wishing her the very best for her upcoming endeavours."