Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
10 JUN 2022 9:18AM by PIB Delhi
194.76 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 36,267
Active cases stand at 0.08%
Recovery Rate currently at 98.70%
3,791 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,44,092
7,584 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.26%)
Weekly Positivity Rate (1.50%)
85.41 cr Total Tests conducted so far; 3,35,050 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
10 JUN 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.৭৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩৬,২৬৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৮% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭০% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৭৯১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৪৪,০৯২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৮৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.২৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৫০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৪১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৩৫,০৫০ তৌখি