Prime Minister's Office
PM congratulates Dr. Manik Saha on taking oath as Chief Minister of Tripura
15 MAY 2022 2:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Dr. Manik Saha on taking oath as Chief Minister of Tripura.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri @DrManikSaha2 on taking oath as Tripura’s CM. Best wishes to him for a fruitful tenure. I am confident he will add vigour to the development journey of Tripura which began in 2018."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দা. মানিক সাহানা ত্রিপুরাগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
15 MAY 2022 2:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দা. মানিক সাহানা ত্রিপুরাগী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ত্রিপুরাগী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌখিবদা ঐহাক্না শ্রী @DrManikSaha2দা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। অফবা তেনর অমা ওইনবগীদমক মঙোন্দা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি। ২০১৮দগী হৌখিবা ত্রিপুরাগী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎ অসিদা মহাক্না হেন্না ইনোৎ হাপলগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ।”