Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 180.80 Cr
More than 3 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years in the last 24 hours
India's Active caseload declines to 30,799 today; stands at 0.07% of India’s total Positive Cases
2,539 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.73%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.42%
17 MAR 2022 9:46AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 180.80 Cr (1,80,80,24,147) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,12,61,666 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. In the last 24 hours, more than 3 lakh (3,00,405) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,876
2nd Dose
99,88,133
Precaution Dose
43,40,771
FLWs
1st Dose
1,84,11,930
2nd Dose
1,74,84,152
Precaution Dose
66,23,571
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,00,405
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,61,03,820
2nd Dose
3,50,69,122
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,36,41,508
2nd Dose
45,81,76,335
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,84,287
2nd Dose
18,34,33,562
Over 60 years
1st Dose
12,66,25,180
2nd Dose
11,42,49,464
Precaution Dose
1,05,89,031
Precaution Dose
2,15,53,373
Total
1,80,80,24,147
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has further declined to 30,799 today, constituting 0.07% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.73%. 4,491 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,54,546.
2,539 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 7,17,330 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.12 Cr (78,12,24,304) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.42% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.35%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮০.৮০ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ৩০,৭৯৯দা হন্থখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৪২% ওইরি
17 MAR 2022 9:46AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮০.৮০ (১,৮০,৮০,২৪,১৪৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১২,৬১,৬৬৬কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত লাখ ৩ (৩,০০,৪০৫) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৮৭৬
অনিশুবা দোজ
৯৯,৮৮,১৩৩
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৪০,৭৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,৯৩০
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৮৪,১৫২
প্রিকোসন দোজ
৬৬,২৩,৫৭১
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,০০,৪০৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৬১,০৩,৮২০
অনিশুবা দোজ
৩,৫০,৬৯,১২২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৩৬,৪১,৫০৮
অনিশুবা দোজ
৪৫,৮১,৭৬,৩৩৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৫,৮৪,২৮৭
অনিশুবা দোজ
১৮,৩৪,৩৩,৫৬২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,২৫,১৮০
অনিশুবা দোজ
১১,৪২,৪৯,৪৬৪
প্রিকোসন দোজ
১,০৫,৮৯,০৩১
প্রিকোসন দোজ
২,১৫,৫৩,৩৭৩
অপুনবা
১,৮০,৮০,২৪,১৪৭
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ৩০,৭৯৯দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৭%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৪৯১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৫৪,৫৪৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৭,১৭,৩৩০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.১২ (৭৮,১২,২৪,৩০৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৩৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি