Ministry of Health and Family Welfare
India's Active caseload falls to 33,917 today; stands at 0.08% of India’s total Positive Cases
2,568 new cases reported in the last 24 hours
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 180.40 Cr
Recovery Rate currently stands at 98.72%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.46%
15 MAR 2022 9:49AM by PIB Delhi
In a positive development, India’s Active Caseload has declined to 33,917. Active cases now constitute 0.08% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.72%. 4,722 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,46,171.
2,568 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 7,01,773 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 77.97 Cr (77,97,54,156) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.46% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.37%.
On the vaccination front, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 180.40 Cr (1,80,40,28,891) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,11,52,628 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,731
2nd Dose
99,85,923
Precaution Dose
43,21,775
FLWs
1st Dose
1,84,11,615
2nd Dose
1,74,80,218
Precaution Dose
65,82,840
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,59,68,909
2nd Dose
3,43,09,111
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,34,55,646
2nd Dose
45,64,67,364
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,55,219
2nd Dose
18,30,29,983
Over 60 years
1st Dose
12,66,05,098
2nd Dose
11,39,94,240
Precaution Dose
1,04,58,219
Precaution Dose
2,13,62,834
Total
1,80,40,28,891

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ৩৩,৯১৭দা তাথখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংদা ০.০৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮০.৪০ লানখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭২% ওইরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.৪৬%দা লৈরি
15 MAR 2022 9:49AM by PIB Imphal
য়াম্না ফজনা খুমাং চাউশিনবা অমদা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩৩,৯১৭দা হন্থখ্রে। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.০৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭২% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৭২২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৪৬,১৭১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৬৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯ তেস্ত মশিং ৭,০১,৭৭৩ তৌবা উখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৭.৯৭ (৭৭,৯৭,৫৪,১৫৬) গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু তাথরক্লি। লৈবাক অসিদা হৌজিক ওইরিবা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ০.৪৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৩৭%দা লৈরি
ভেক্সিনেসন চংশিল্লকপদা, ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৮০.৪০ (১,৮০,৪০,২৮,৮৯১) লানখ্রে। মসি সেসন ২,১১,৫২,৬২৮ খুত্থাংদা ফংবা ঙমখিবনি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৭৩১
২শুবা দোজ
৯৯,৮৫,৯২৩
প্রিকোসন দোজ
৪৩,২১,৭৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,৬১৫
২শুবা দোজ
১,৭৪,৮০,২১৮
প্রিকোসন দোজ
৬৫,৮২,৮৪০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৫৯,৬৮,৯০৯
২শুবা দোজ
৩,৪৩,০৯,১১১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৩৪,৫৫,৬৪৬
২শুবা দোজ
৪৫,৬৪,৬৭,৩৬৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৫,৫৫,২১৯
২শুবা দোজ
১৮,৩০,২৯,৯৮৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,০৫,০৯৮
২শুবা দোজ
১১,৩৯,৯৪,২৪০
প্রিকোসন দোজ
১,০৪,৫৮,২১৯
প্রিকোসন দোজ
২,১৩,৬২,৮৩৪
অপুনবা
১,৮০,৪০,২৮,৮৯১