Election Commission
Guidelines on victory processions regarding
10 MAR 2022 12:45PM by PIB Delhi
Election Commission of India had announced General Elections to the Legislative Assemblies of Goa, Manipur, Punjab, Uttar Pradesh and Uttarakhand on 8th January 2022. Along with the announcement of the elections, Commission also issued Revised Broad Guidelines to regulate various aspects of elections including victory processions during the period of COVID. During the period of elections as the COVID situation improved, Commission gradually relaxed the norms concerning electioneering in consultation with Union Health Ministry and State Governments.
Viewing the current status of COVID-19 in these poll going states, Commission has decided to relax the guidelines on victory processions during and after the counting and has withdrawn the blanket ban on victory processions. However, this relaxation will be subject to existing instructions of SDMA and preventive measures, imposed by concerned district authorities.

ইলেক্সন কমিসন
মায় পাকপগী মরী লৈনবা প্রোসেসনশিংগী গাইদলাইনশিং
10 MAR 2022 12:45PM by PIB Imphal
ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়ানা ২০২২গী জানুৱারী ৮দা গোৱা, মনিপুর, পঞ্জাব, উত্তর প্রদেশ অমসুং উত্তরাখন্দগী লেজিসলেতিব এসেমব্লীগী জেনেরেল ইলেক্সনশিং লাওথোকখ্রে। ইলেক্সনশিং অসি লাওথোকখিবগা লোয়ননা, কম্মিসন্না কোবিদ মনুংদা মায় পাকপগী প্রোসেসনশিং য়াওনা ইলেক্সনগী থবক-থৌরমশিং কয়া অমা শিল-লাংনবা রিভাইস তৌরবা গাইদলাইনশিং ইসু তৌখি। ইলেক্সনগী মনুংদা কোবিদকী ফিভম ফগৎলকপনা মরম ওইদুনা, কম্মিসন্না কেন্দ্রগী হেলথ মন্ত্রী অমসুং রাজ্য সরকারশিংগা লোয়ননা খন্ন-নৈনদুনা মীখলগা মরী লৈনবা নোর্মশিং তপ্না-তপ্না কোমথোরক্লি।
হৌজিক পোল তৌরিবা রাজ্যশিং অসিদা হৌজিক ওইরিবা কোবিদ-১৯গী ফিভমশিং অসি য়েংলগা, কম্মিসন্না কাউন্তিংগী মনুং অমসুং মতুংদা মায় পাকপগী প্রোসেসন্দা থম্লিবা গাইদলাইনশিং কোমথোক্নবা ৱারেপ লৌখ্রে অমসুং মায় পাকপগী প্রোসেসন্দা থম্লিবা অথিংবশিং হন্দোকখ্রে। অদুম ওইনমক, হায়রিবা কোমথোক্লিবা অসিদা এস.দি.এম.এ.গী হান্ননা লৈরিবা ইন্সত্রক্সনশিং অমসুং মরী লৈনবা দিস্ত্রীক্ত ওথোরিতীশিংনা থম্লিবা প্রিবেন্তিব মিজরশিং অদুমক লৈগনি।