Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 178.83 Cr
More than 26.19 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.66%
5,476New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 59,442
Weekly Positivity Rate is presently at 0.77%
06 MAR 2022 9:36AM by PIB Delhi
With the administration of more than 26.19lakh Doses (26,19,778) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 178.83Cr (1,78,83,79,249) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,07,34,782sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,100
2nd Dose
99,75,499
Precaution Dose
42,43,775
FLWs
1st Dose
1,84,10,450
2nd Dose
1,74,59,170
Precaution Dose
63,80,333
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,53,77,120
2nd Dose
3,08,21,856
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,25,51,826
2nd Dose
44,95,32,588
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,23,99,294
2nd Dose
18,13,70,583
Over 60 years
1st Dose
12,65,07,775
2nd Dose
11,29,50,259
Precaution Dose
99,96,621
Precaution Dose
2,06,20,729
Total
1,78,83,79,249
9,754patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,88,475.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.66%.
5,476new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 59,442. Active cases constitute 0.14% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 9,09,985tests being conducted. India has so far conducted over 77.28 Cr (77,28,24,246) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.77% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.60%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৮.৮৩ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৬.১৯ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৪৭৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৯,৪৪২দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭৭% ওইরি
06 MAR 2022 9:36AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৬.১৯ (২৬,১৯,৭৭৮) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৮.৮৩ (১,৭৮,৮৩,৭৯,২৪৯) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,০৭,৩৪,৭৮২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,১০০
অনিশুবা দোজ
৯৯,৭৫,৪৯৯
প্রিকোসন দোজ
৪২,৪৩,৭৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১০,৪৫০
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৫৯,১৭০
প্রিকোসন দোজ
৬৩,৮০,৩৩৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫৩,৭৭,১২০
অনিশুবা দোজ
৩,০৮,২১,৮৫৬
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,২৫,৫১,৮২৬
অনিশুবা দোজ
৪৪,৯৫,৩২,৫৮৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৩,৯৯,২৯৪
অনিশুবা দোজ
১৮,১৩,৭০,৫৮৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,০৭,৭৭৫
অনিশুবা দোজ
১১,২৯,৫০,২৫৯
প্রিকোসন দোজ
৯৯,৯৬,৬২১
প্রিকোসন দোজ
২,০৬,২০,৭২৯
অপুনবা
১,৭৮,৮৩,৭৯,২৪৯
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৭৫৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৩,৮৮,৪৭৫ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৬% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৪৭৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৯,৪৪২ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.১৪% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৯,০৯,৯৮৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.২৮ (৭৭,২৮,২৪,২৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০. ৭৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৬০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি